NAC zet spits Hilterman uit selectie na optreden op feest Emmen

Foto: Maric Media

NAC Breda heeft aanvaller Jeredy Hilterman uit de selectie gezet. Hilterman werd afgelopen winter overgenomen van FC Emmen. Bij die club bezocht hij zaterdag het kampioensfeest en sprak hij vanaf het podium de duizenden fans toe.

“Ik ben ook een mens en ik heb een fout gemaakt”, sprak hij weinig respectvol ten opzichte van zijn huidige werkgever. “Excuses, excuses, maar ik ben teruggekomen voor een feestje.”

Hilterman lijkt te speculeren op een terugkeer bij de Drentse club. Het op Twitter gedeelde fragment wordt niet gewaardeerd in Breda waar NAC nog volop in de strijd is om de play-offs te bereiken. “Jeredy Hilterman wordt naar aanleiding van verbale uitingen tijdens het kampioensfeest van FC Emmen per direct buiten de groep gelaten. Zijn gedrag helpt niet in het groepsproces met het oog op het behalen en succesvol zijn in de play-offs”, aldus NAC Breda op Twitter. “Daarom zal Jeredy voorlopig niet deelnemen aan groepsactiviteiten.”

Hilterman speelde tot nu toe dertien competitieduels voor NAC waarin hij twee keer scoorde.

Bron: ANP / Nieuws.nl

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Cookieinstellingen