Bobby’s Boat brengt top acts naar Spanjaardsgat

Foto: Bobby's Boat

Op vrijdag 10 juni brengt Bobby’s Boat twee top acts naar het Spanjaardsgat. Bezoekers kunnen die avond genieten van muziek van De Grote Jongens van Je Weet Wel & ABBA Fever XL.

Het live event, in samenwerking met het Spanjaardsgat Festival, gaat plaats vinden op de pontons rondom Bobby’s Boat. Midden op het water in het centrum van Breda gaan de acts optreden.

De Grote Jongens van Je Weet Wel

Bij De Grote Jongens van Je Weet Wel bepaalt het publiek wat er gespeeld wordt. Deze piano-entertainers spelen echt alles, dus het publiek kan al haar favoriete nummers aanvragen. Tijdens de feestelijke sing-a-long komen alle verzoeknummers in een razend tempo voorbij. Speciaal voor deze editie komen de jongens met 4 man sterk.

ABBA Fever XL

Een swingende 8-koppige band, een witte vleugel en fantastische kostuums, dat is ABBA Fever XL in een paar woorden. Het publiek waant zich tijdens hun optreden terug in de jaren zeventig. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo, alle ABBA-favorieten zullen te horen zijn. Zelfs de echte ABBA-fan wordt verrast door een aantal vergeten maar ongelofelijke nummers.

Meer informatie

Het evenement vindt plaats op 10 juni. Het duurt van 19.00-00.00.

Tickets voor Bobby’s Boat presents: De Grote Jongens van Je Weet Wel & ABBA Fever XL zijn verkrijgbaar voor €16,- op de website van Bobby’s Bar.

Je kunt op de hoogte blijven van het evenement door jezelf op aanwezig te zetten bij het Facebook evenement.

Reacties

Cookieinstellingen