Stichting OOPOEH organiseert feestelijke wandeling op 17 mei

Foto: Stichting OOPOEH

Stichting OOPOEH, kort voor Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier, bestaat dit jaar 10 jaar. Dit wordt gevierd met een gezellige jubileumwandeling op dinsdag 17 mei in Breda.

De stichting viert ook de duizenden matches die zij hebben gemaakt tussen senioren en hun oppashonden. Het belooft een feestelijke jubileumwandeling te worden voor senioren, met taart, koffie en hondjes.

Veel senioren gematcht aan oppashond

Ellen Groneman, directeur van Stichting OOPOEH: “We hebben in de afgelopen jaren zulke mooie contacten tussen OOPOEH’s, baasjes en honden tot stand gebracht. Ook in Brabant zijn we succesvol. Maar liefst 60 senioren uit Brabant zijn momenteel succesvol gematcht aan een lief oppashondje. Een oppashond is niet alleen gezellig, maar zorgt ook voor meer beweging, een frisse neus en sociale contacten.”

Stichting OOPOEH is tien jaar geleden begonnen vanuit de wens om senioren die zelf geen hond meer kunnen of willen nemen te matchen aan een lieve oppashond in de buurt. Daarmee sla je 3 vliegen in 1 klap: een 55-plusser heeft de gezelligheid van een oppashond, de hond zit niet meer alleen thuis en het baasje heeft een betrouwbare oppas voor zijn viervoeter.

Aanmelden

55-plussers die dol zijn op hondjes en ernaar verlangen om af en toe zo’n gezellig viervoetertje in huis te hebben kunnen op dinsdag 17 mei kennismaken met de stichting en anderen OOPOEH’s. De deelname is gratis. De wandeling begint om 12.30 uur bij Grand Café Heeren van Oranje bij het Mastbos. De wandeling duurt ongeveer een uur. Ook senioren die minder goed ter been zijn, zijn van harte welkom. Voor hen is er een kortere route.

  • Aanmelden is verplicht en kan door te bellen naar 020-7853745 of een e-mail te sturen naar [email protected]

Ook baasjes op zoek naar een oppas voor hun hond kunnen zich aanmelden op www.oopoeh.nl 

Reacties

Cookieinstellingen