De Foodstoet komt terug in Breda!

Foto: De Foodstoet

20, 21 & 22 mei keert de Foodstoet terug in Breda. Dit jaar zal het Schoolakkerplein worden omgetoverd tot een bruisend festivalterrein vol foodtrucks, entertainment voor jong en oud en met verfrissende drankjes voor iedereen.

Na veel te lang stilzitten mogen de handjes bij De Foodstoet weer los. Deze prachtige dagen vragen om een feestje, en dat is precies wat de organisatie er van gaat maken in Breda.

Netwerkborrel en studentenavond

Op vrijdag 20 mei start het evenement met een netwerk vrij-mi-borrel. Dit is een unieke gelegenheid om met je collega’s het weekend in te luiden.

  • Wil je met jouw team aanwezig zijn op de vrij-mi-borrel? Stuur voor meer informatie een mailtje naar [email protected].

De vrijdagavond wordt afgesloten met De Foodstoet studentenavond. Met genoeg eten, drinken en gezelligheid voor jou en al je studiegenoten!

Informatie

Het evenement vindt plaats op 20, 21 & 22 mei. Op vrijdag 20 mei is het evenement van 15.00 tot 0.00 te bezoeken. Op zaterdag 21 mei is het festivalterrein geopend van 12.00 tot 0.00. Zondag 22 mei ben je welkom van 12.00 tot 21.00. De Foodstoet is dat weekend te vinden op het Schoolakkerplein in Breda. Het is een evenement voor het hele gezin en de toegang is gratis.

Bekijk de Facebook en Instagram van De Foodstoet.

Reacties

Cookieinstellingen