Nieuw: collecteer in Breda met de KWF-app

Foto: KWF

De eerste week van september is het de 73e KWF-collecteweek. Tienduizenden mensen in heel Nederland gaan langs de dueren om geld op te halen voor KWF. In Breda kunnen collectanten dit jaar zelf hun collecte organiseren met de KWF-app.

Collectanten ruilen dit jaar hun collectebus in voor het collectebord. Hierop staat een QR-code. Door deze code te scannen kunnen mensen aan de deur gemakkelijk en snel aan KWF doneren.

Dankzij app toch collecteren

Op de meeste plaatsen wordt de collecte mogelijk gemaakt door lokale vrijwilligers. De KWF-app is ontwikkeld voor die plaatsen waar geen vrijwilligers (meer) zijn om de collecte te organiseren. Met de app kiezen de collectanten zelf de straat waar ze willen collecteren. Daarna kan het collectebord worden besteld.

Lisa de Man, medewerker CM.com: “Met de KWF-app kunnen mensen hun eigen collecte organiseren voor KWF. CM.com draagt dit doel een enorm hart toe en collecteert graag mee. Samen komen we in actie voor iedereen die is geraakt door kanker. Met onze collega’s in Breda kiezen we via de app een aantal straten waar we langs de deuren zullen gaan. We hopen dat veel mensen ons voorbeeld volgen!”

Download de KWF-app

Van 4 t/m 10 september komt heel Nederland in actie. Wil je ook meehelpen in Breda? Download dan de nieuwe KWF-app, kies je straatjes en collecteer mee. De app is in een beperkt aantal plaatsen te gebruiken en beschikbaar in alle bekende stores, en vian kwf.nl/wordcollectant.

1 op de 3 krijgt kanker

Nog altijd krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. Geld ophalen blijft daarom onverminderd belangrijk. Naast kankeronderzoek maakt KWF ook zorg en ondersteuning mogelijk voor iedereen die is geraakt door kanker. Zodat iedereen het leven zoveel mogelijk kan leven.

 

Reacties

Cookieinstellingen