Hoekwoning aan de Polderstraat in Terheijden in de spotlight

Foto: Biemans Made Makelaardij

De woning beschikt over 4 slaapkamers. Er is in ruime mate parkeergelegenheid op eigen perceel aanwezig. De achtertuin met een extra achterom, stenen en houten berging zijn zongunstig gelegen op het westen. Een aantal zaken in de woning zijn verouderd, met modernisering dient rekening gehouden te worden.

Op riant hoekperceel gelegen hoekwoning, in kindvriendelijk hofje gelegen.  Naast de eigen grond hebben de huidige bewoners ook een strook grond van de gemeente in gebruik, hierdoor bevindt zich om de woning een riante tuin. Voorzieningen zoals winkels, basisschool en openlucht zwembad bevinden zich op loopafstand.

Indeling Polderstraat 70, Terheijden

BEGANE GROND:

Hal/entree met meterkast, toiletgelegenheid met fonteintje.

Gezellige T-vorm woonkamer met erker aan de straatzijde. Trapopgang, voorzien van een trapkast, naar de 1e verdieping. Deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, structuurverf wanden en een balkenplafond.

Semi-open keuken met eenvoudige keukeninrichting voorzien van o.a. 4 pits gasfornuis, vaatwasser en diverse overige inbouwapparatuur.

1e VERDIEPING

De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers waarvan 1 met balkon. De kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, behang- en granolwanden, houten plafonddelen.

Ruime, geheel betegelde badkamer (voorheen slaapkamer) met ligbad, douchecabine, badmeubel met vaste wastafel en een inbouwkast.

De voormalige doucheruimte dient nog afgewerkt te worden.

2e VERDIEPING

Middels vaste trap te bereiken voorzolder, hier bevinden zich de cv-combiketel (’10) en aansluiting van de wasmachine.

2 slaapkamers, beiden met dakkapel.

TUIN

De ruime achtertuin biedt een achterom aan de voorzijde van de woning en een extra brede achterom aan de achterzijde van de tuin. De tuin is voorzien van een houten en stenen berging en is zongunstig gelegen op het westen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen