Koopwoning van de week: Liedekerkestraat 4 Terheijden

Foto: Funda / Van Tetering Makelaardij

Tussenwoning met berging, tuin op het westen en achterom. Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk op een perceel van ca. 132 m².

Met enige renovatie dient rekening gehouden te worden.

Specificaties Liedekerkestraat 4 Terheijden

De woning is gebouwd omstreeks 1961, heeft een inhoud van ca. 351 m³ en een woonoppervlakte van ca. 105 m². De woning is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit metselwerk spouwmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloeren, houten kozijnen voorzien van deels dubbele beglazing en het zadeldak is gedekt met pannen. De woning wordt verwarmd middels een Intergas cv-ketel (huur, bouwjaar 2019).
De hal is afgewerkt met een tegelvloer en schrootjes als wand- en plafondafwerking. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is volledig betegeld en voorzien van hangend closet en een fonteintje.

De woonkamer, type doorzon, is afgewerkt met een laminaatvloer, grotendeels spachtelputz als wandafwerking en een balken plafond.

De half open keuken is afgewerkt met een laminaatvloer, tegels met daarboven spachtelputz als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De keuken in hoekopstelling is voorzien van kunststof aanrechtblad en voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast en anderhalve spoelbak. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

De bijkeuken is volledig betegeld. In de bijkeuken bevindt zich een vaste bergkast en de aansluitingen voor de wasmachine en de vaatwasser. Middels de buitendeur is de achtertuin bereikbaar.

De eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en deels schrootjes, deels zachtboard als plafondafwerking. Eén slaapkamer beschikt over een vaste inbouwkast.

De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douche en een wastafel.

Tweede verdieping
De voorzolder op de tweede verdieping is afgewerkt met vloerbedekking en spachtelputz wandafwerking. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats van de cv-ketel.
De slaapkamer op de tweede verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De slaapkamer is voorzien van knieschotten.

De tuin
De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van bestrating en diverse soorten meerjarige beplanting. In de tuin bevindt zich een stenen berging en een achterom.

Situering
Terheijden heeft vele aantrekkelijke voorzieningen voor jong en oud zoals: basisonderwijs, sportverenigingen, een rijk verenigingsleven, bibliotheek, zwembad, diverse uitgaansgelegenheden, de kleine schans, ijsbaan en een recreatiehaven.

Ook de bereikbaarheid van Terheijden is uitstekend. Terheijden ligt vlakbij de A16 en A59 en heeft op die manier een prima verbinding met de steden in de omgeving zoals Den Bosch, Antwerpen en Rotterdam. Vanuit deze woning is de A59 in nog geen 5 minuten te bereiken. Het station in Breda is per auto in circa 10 minuten te bereiken.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen