Kapsalon Les Cheveux gaat verder als Hair & Looks in Prinsenbeek

Foto: Hair & Looks

Vanaf donderdag 1 september 2022 gaat kapsalon Les Cheveux op de Markt 27 in Prinsenbeek verder onder de naam Hair & Looks. Na een kleine make-over van de kapsalon staan de kapsters klaar om hun klanten weer te voorzien van een mooi kapsel.

Na ruim 34 jaar waait er binnenkort weer een frisse wind door de kapsalon op de markt in Prinsenbeek. Oud-eigenaresse Annelies heeft in dit ruime tijdperk een groot klantenbestand opgebouwd. Jong, oud, dames of heren, iedereen is welkom in de kapsalon en krijgt de aandacht die zij verdienen. De kapsalon voelt voor veel klanten daarom ook als een vertrouwde plek waar zij even kunnen ontspannen. Het goede nieuws is dan ook dat de huidige kapsters werkzaam blijven bij de kapsalon.

Hair & Looks, een begrip in Brabant

De nieuwe naam van de kapsalon is tegenwoordig een bekend begrip in Noord-Brabant. Met 16 andere kapsalons verspreid over de regio is er altijd een Hair & Looks kapsalon in de buurt. Hair & Looks is dé kapsalon met hart voor de klant en gevoel voor haar en staat bekend om haar kappersabonnementen. De haarstylisten van de kapsalon gaan zeer deskundig te werk en zorgen ervoor dat de wensen van de klant gerealiseerd worden. Het haar wordt tijdens behandelingen verzorgd met kwaliteitsproducten van Kevin Murphy welke ook te koop zijn in de kapsalon.

Haarwerken en pruiken

Bij Hair & Looks is het mogelijk om op een laagdrempelige manier een professioneel haarwerk (pruik) aan te laten meten. De haarwerkspecialisten begeleiden de klant in het volledige proces, waarbij vertrouwen, kwaliteit en een persoonlijke aanpak centraal staat. Vanaf 1 september is het dus mogelijk om ook in Prinsenbeek een haarwerk of pruik aan te laten meten.

Donderdag a.s. neemt eigenaresse Annelies afscheid van de kapsalon en opent Hair & Looks de deuren van de vernieuwde kapsalon. Met trots worden bestaande en nieuwe klanten verwelkomd door de vertrouwde kapsters.

  • Er kan eenvoudig online een afspraak gemaakt worden op de website van Hair & Looks.

Reacties

Cookieinstellingen