Verkoop van de Klasse Paviljoens van De Klokkenberg gestart

Foto: Schonck, Schul & Compagnie

Het wonen op Landgoed De Klokkenberg, de ligging midden in de natuur, de nabije voorzieningen, maar voornamelijk het bieden van een hoogwaardig leefniveau maken dat deze hypermoderne woningen behoren tot de absolute top van de woningmarkt in Breda. Wonen in uw droomhuis op de mooiste plek van Breda!

Aan de uiteinden van zowel de Mannen- als de Vrouwenvleugel van Landgoed De Klokkenberg vormen de Klasse Paviljoens de bekroning van de vleugels van het Rijkmonumentale sanatorium gebouw.

De Klasse Paviljoens  hebben maar liefst drie woonlagen en zijn ontworpen voor degenen die de allerhoogste eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving en voor wie kwaliteit een eerste levensbehoefte is. Als u verlangt naar een exclusieve woning met ruimte en luxe, dan komt met de ontwikkeling van de Klasse Paviljoens uw droom uit.

De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 160 m² en ca. 189 m²  en bieden een woongenot dat al uw verwachtingen te boven gaat. De Klasse Paviljoens woningen bestaan uit twee typen; Type Meijer & Type Snellenberg.

Type Meijer (ca. 189 m²) heeft vier slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer voelt aan als een hotelsuite met een eigen luxe badkamer en inloopkast. Type Meijer is voorzien van maar liefst drie verschillende soorten buitenruimtes: een tuin op het zuiden, een patio en een ruim dakterras.

Vanuit de heerlijke tuin of het dakterras (op de tweede verdieping) kunt u zich verwonderen over schitterende sterrennachten en het Markdal. Geniet van de rust in uw patio of ontvang vrienden in uw royale living.

Type Snellenberg (ca. 160 m²) deze unieke  woning heeft twee slaapkamers (met de optie voor een derde slaapkamer op de begane grond) en één badkamer. Type Snellenberg heeft naast een riant zonnig dakterras op het zuiden ook een patio op de begane grond. Geniet vanuit de leefkeuken (met dubbele openslaande deuren) en slaapkamers van de prachtige groene omgeving.

Het maakt niet uit welk type Klasse Paviljoen u kiest, Type Meijer of Type Snellenberg, alle  woningen hebben de uitvoering, uitrusting en kwaliteit van deze tijd.

Verkoop van de 32 schitterende woningen de Klasse Paviljoens

Vanaf donderdag 8 september is het zover! De officiële start verkoop van de 32 schitterende woningen de Klasse Paviljoens op Landgoed De Klokkenberg. Schonck, Schul & Compagnie stelt alle verkoopdocumentatie aan u beschikbaar en staat het verkoopteam u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Wij kijken uit naar uw komst in de kapel op Landgoed De Klokkenberg!

Reacties

Cookieinstellingen