AniCura Dierenziekenhuis Breda opent haar deuren

Foto: AniCura Dierenziekenhuis

AniCura Dierenziekenhuis Breda organiseert op zaterdag 1 oktober een open dag. Het nieuwe hypermoderne dierenziekenhuis aan de Noordelijke Rondweg in Breda is in maart van dit jaar geopend.

Door de vragende groei naar kwalitatieve dierzorg in Breda voldeed de oude locatie aan de Oosterhoutseweg niet meer aan de actuele wensen. Vandaar de verhuizing naar een gloednieuw dierenziekenhuis.

De nieuwe hoofdlocatie biedt uitgebreide kwaliteitszorg voor dieren: van de jaarlijkse gezondheidscheck en vaccinatie en het reguliere consult tot zeer moderne apparatuur voor het stellen van diagnoses en voor het uitvoeren van geavanceerde operaties. Met 700m2 vloeroppervlakte, vijf behandelkamers, drie operatiekamers, een katvriendelijke inrichting zoals gescheiden wachtruimtes, spreekkamers en opnamehokken voor katten en honden en een intensive care-opvang is het AniCura Dierenziekenhuis Breda de grootste in de regio Breda.

Open dag
De open dag vindt plaats op de Asselbergsstraat 10 in Breda tussen 11:00 en 15:00 uur. Geïnteresseerden krijgen wat lekkers en koffie van een barista en kunnen een kijkje nemen in de operatiekamers, sterilisatieruimte, ‘recovery’, opname en quarantaine. Maar ook is het mogelijk te zien waar de echo’s en röntgenfoto’s worden gemaakt en het laboratorium waar de bloed,- cel,- en urineonderzoeken worden gedaan.

Kennismaken met het team
Het hele team van het dierenziekenhuis en ook een gedragsdeskundige, een dierfysiotherapeut en de medewerkers van dierenopvangcentrum Breda zijn aanwezig om kennis mee te maken en vragen aan te stellen. Ook zijn er demonstraties van ‘doggy dancing’, gehoorzaamheid en speurwerk. De kleine dierenvriend mag zijn lievelingsknuffel meenemen, zodat een van de medewerkers hierbij een verband kan aanleggen. Hiernaast is er een springkussen en een ballonnenartiest aanwezig en er kan een speurtocht gevolgd worden door het dierenziekenhuis. Aanmelden is niet nodig.

  • Open dag: 1 oktober van 11:00 tot 15:00, Asselbergsstraat 10 in Breda

Reacties

Cookieinstellingen