Open Dag Dierenopvangcentrum Breda

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Dierenopvangcentrum Breda (DOC Breda) organiseert op zaterdag 8 oktober van 11.00-16.00u na twee corona jaren weer een Open Dag op haar locatie aan de Oude Baan 60. Een educatieve dag voor dierenliefhebbers van jong tot oud. En alles staat uiteraard in het teken van het welzijn van onze asieldieren.

Alleen vorig jaar al hebben we 350 honden, 1100 katten en 2800 overige dieren opgevangen. Helaas zien we dat de drukte nog niet afneemt. Daarom kiezen we dit jaar voor een ‘light-versie’ van de Open Dag. Geen kraampjes en allerlei activiteiten maar wél de mogelijkheid om het  opvangcentrum te bezoeken en de honden in actie te zien op de speelweides.

Rondleidingen
Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur vindt er ieder uur een rondleiding plaats, waarbij je een kijkje in de keuken van het opvangcentrum kan nemen. Op de speelweides zie je gedurende de dag de honden in actie waarbij ze diverse trainingen en spelletjes doen. Uiteraard kun je ook een bezoekje aan de dierenambulance brengen. Kom je ook? Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur.

Mis het niet. We zien jullie graag op 8 oktober! Kijk voor meer informatie op www.docbreda.nl.

Reacties

Cookieinstellingen