Bredase SAARBARBAARS in kunstmuseum in Den Haag

Foto: SAARBARBAARS

SAARBARBAARS & BALENCIAGA in 1 gebouw?! Daar hoeft Sarah niet lang over na te denken en dat hoeft het kunstmuseum in Den Haag zeker niet twee keer te vragen. Tijdens de tentoonstelling Meesterlijk Zwart van BALENCIAGA heeft iedere bezoeker van zaterdag 24-09-2022 tot 05-03-2023 de mogelijkheid om een geselecteerd aantal handgemaakte leren tassen van SAARBARBAARS te zien én te kopen in de bijbehorende winkel.

Het thema “MEESTERLIJK ZWART” klinkt SAARBARBAARS ook niet vreemd in de oren, de grote BALENCIAGA deelt namelijk dezelfde visie als Sarah bij het gebruik van de kleur zwart. Zwart was voor Christóbal Balenciaga bij uitstek de kleur om zijn kunstenaarschap te benadrukken en de focus op het complexe ontwerp te houden, zonder afleiding van kleur. De handgemaakte leren tassen van SAARBARBAARS sluiten hier super goed op aan en hebben een prachtig plekje gekregen in de museumwinkel.

SAARBARBAARS zou SAARBARBAARS natuurlijk niet zijn als zij daar niet heen zou gaan met een serie meesterlijk zwarte leren toppers uit de collectie, zoals de ARMOUR BLACK DOTS &  KANGAROO BLACK CUBE. Bij deze tassen ligt de focus op het contrast tussen de egale zwarte kleur en de unieke structuur van de gecombineerde leersoorten. Meer informatie over deze tassen én andere collecties van SAARBARBAARS is te vinden op www.saarbarbaars.com en de sociale mediakanalen.

Het leer dat gebruikt wordt voor deze collectie zwarte handgemaakte leren tassen én andere collecties is stuk voor stuk uitgezocht, uitgesneden en samengesteld tot een ontwerp dat SAARBARBAARS identificeert. De uitnodiging om precies deze producten te verkopen bij een tentoonstelling van BALENCIAGA werd daarom natuurlijk met beide handen aangenomen.

Naast de tentoonstelling van BALENCIAGA en de leren tassen van SAARBARBAARS word je als bezoeker getrakteerd op een uitgebreide en diverse collectie aan kunst en tentoonstellingen van andere kunstenaars.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen