Breepark viert 5-jarig bestaan

Foto: Breepark

Evenementenlocatie Breepark opende haar deuren voor het eerst in 2017 en bestaat nu 5 jaar! Daarom is er tijdens de herfstvakantieweek heel veel te doen voor jong & oud.

‘Wat als een droom aan de keukentafel ontstond is vanaf 2017 werkelijkheid geworden, dat jaar hadden we Tiësto al staan als eigen productie. Terugkijkend op de jaren kunnen we vooral trots zijn op de grote diversiteit aan evenementen die we hebben gedraaid; van ART Breda en de NK Ambtenarenloop, tot internationale TV producties en K3, aldus Henry Martens directeur Breepark’.

Waar Breepark nog in de toekomst veel meer wilt gaan organiseren voor publiek, is de agenda ook veel gevuld met zakelijke (grootschalige) producties. De aftrap deze herfst met de evenementen rondom het jubileum moeten hier richting aan gaan geven!

De muziekliefhebbers kunnen in polonaise tijdens het grootse Oktoberfestival op zaterdag 22 oktober met niemand minder dan Snollebollekes! Of op zaterdag 29 oktober helemaal in stijl naar Danza De Los Muertos, het Halloween feest geïnspireerd op het Zuid-Amerikaanse ‘dag van de doden’, met niemand minder dan La Fuente. Show, special effects en circusacts waardoor beleving centraal staat bij dit feest.

Voor de kleinere feestgangers is er op woensdag 26 oktober Circus Snor, de Kinderkaravaan waar je zelf de gekste circus acts kunt leren. Of kom op donderdag 27 oktober naar de gratis minishows van de bekendste Nederlandse hondjes Woezel&Pip!

Naast de evenementen in de hal is er nog veel meer te doen, ook in het indoor speelparadijs Kabonk zijn er tijdens de herfstvakantie Halloween avondevents; Spooky voor de leeftijd tót 18 jaar en wil je echt komen griezelen en spelen tegelijkertijd, dan is Haunted Playground vanaf 18 jaar geschikt.

Ook café Breepark zal vanaf 15 oktober haar deuren gefaseerd gaan openen; eerst met het café gedeelte en later dit jaar zal ook het restaurant op de 1e verdieping haar deuren openen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen