Asieldier van de week: knappe Pimmetje

Foto:

Hi, Pimmetje hier. Een paar maanden geleden stond ik al eens in het zonnetje, maar dat heeft er jammer genoeg nog niet voor gezorgd dat ik nu een fijn huisje heb gevonden.

Nou hadden ze bij de opvang bedacht dat ik dan met een fotograaf mee mocht om nog mooiere foto’s te laten maken van mijn grappige snoet en dansende oren. Hoe vind je ze geworden?

Net als alle nieuwe dingen, mensen, geluiden, etc. vond ik dat hele foto avontuur wel heel erg spannend. Het is gewoon niet zo mijn ding. Ik krijg er een beetje stress van. Oud en vertrouwd is een term die beter bij me past. Gelukkig was een van mijn vaste verzorgers erbij om me op mijn gemak te stellen.

Natuurlijk wil ik wel graag een eigen mandje. Dus wie heeft er een flinke dosis geduld en tijd om mijn vertrouwen te winnen? Want als ik eenmaal gek op je ben, dan ben ik een super fijn vriendje voor het leven. Neem vooral wat lekkere worstjes voor me mee, want de liefde van deze hond gaat zeker door de maag. Klik op mijn profiel en meld je snel aan voor een date: Pimmetje 19465 | DOC Breda

P.S. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers om ons team van dierverzorgers te versterken. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website: Werken bij DOC Breda | DOC Breda

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen