Theatrada presenteert musical “Het Pakhuis”

Foto: Theatrada

Na een woelig en moeizaam begin is het dan eindelijk zover. De eerste productie van de in april 2020 opgerichte theatervereniging Theatrada is een feit en wel op 4, 5 en 6 november in de Markuskerk te Breda.

Vol enthousiasme, plezier en overgave is er door de spelers, zangers en muzikanten gewerkt aan deze productie, om u een ontspannen en memorabele avond met toneelspel, muziek, ondersteund door professioneel licht en geluid. Soms groots, dan weer heel intiem, met een lach en een traan, veelal herkenbaar en op momenten verrassend en indrukwekkend.

Het Pakhuis is een musical voor jong en oud, met bekende (pop)liedjes. Het gaat over actuele thema’s (zoeken naar zingeving, klimaatverandering) en dagelijkse dilemma’s (vasthouden aan oude gewoontes of nieuwe wegen inslaan, economische belangen of maatschappelijke belangen, individualisering of samenwerking). Ook de kerk krijgt een spiegel voorgehouden. Hoe wil je nog kerk zijn in deze tijd? Zet je er een hek omheen of gooi je de deur wijd open en wil je een plek zijn van ontmoeting en bezinning voor de hele gemeenschap waarvan we deel uitmaken?

Zo zijn er nog meer keuzes en dilemma’s waar we dagelijks mee te maken krijgen. In de musical Het Pakhuis wordt dit op verschillende manieren in beeld gebracht, met als basis een bijbels museum waar het financieel niet goed mee gaat.

De musical is te zien in de Markuskerk, Hooghout 96, Breda
Vrijdag 4 november: Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur.
Zaterdag 5 november: Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur
Zondag 6 november: Aanvang 14.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theatrada.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen