Asieldier van de week: Lieve Suus

Foto: DOC Breda

Ongeveer 4 maanden geleden hebben wij Suus ook al een keer in het zonnetje gezet. In dat artikel hebben jullie kunnen zien dat Suus van ver is gekomen. Tegenwoordig doet ze het nog beter. Helaas is er, tot onze verbazing, nog steeds geen interesse in Suus.

Suus vindt nieuwe situaties nog steeds spannend, maar doet dit met iemand die ze kent en vertrouwt heel goed. Een goed voorbeeld is het maken van deze fantastische foto’s. Deze foto’s zijn gemaakt op een plek waar Suus nog nooit geweest is. In het begin is het spannend, maar als haar vriendin laat zien dat ze nergens bang voor hoeft te zijn, dan laat ze langzaam haar spanning vallen. Het maken van nieuwe vriendinnen gaat ook erg goed en steeds meer vrijwilligers worden verliefd op haar.

Suus zou het liefst lekker tegen je aanliggen op de bank. Ze kan zo lekker in je kruipen als ze aandacht wilt. Als ze even niet aan het knuffelen is, wilt ze ook graag lekker ravotten of een rondje wandelen.

Wie wordt er nou niet meteen verliefd op dit knappe snuitje? Wie kan Suus het huisje geven waar ze al zo lang naar op zoek is?

Meer informatie:

>> Bestel je Breda 2023 kalender, Breda kwartet, Breda kaartspel en meer via Breda Nieuws <<

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen