Bredaas sportcafé in het teken van positief sportklimaat

Foto: Stichting Breda Actief

Breda, 21 november 2022 – Op woensdag 30 november organiseert MOOIWERK in samenwerking met de stichting Positief Coachen een sportcafé met als thema een positief sportklimaat. Vandaag de dag is een positief sportklimaat een erg belangrijk thema binnen de sport. 

Tijdens dit aanstaande sportcafé nemen wij jullie mee in de wereld van het positieve sportklimaat. Er zal een voorstelling worden gespeeld waarin verschillende casussen met betrekking tot ‘positief coachen’ aan bod komen. Hierover zal met de aanwezigen in de zaal in gesprek worden gegaan. De gemeente zal tijdens de bijeenkomst hun visie op dit onderwerp delen.

Tot slot vinden wij het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan over de wijze waarop jullie hiermee bezig zijn binnen de organisatie, maar ook hoe jullie elkaar kunnen versterken. Dit zal plaatsvinden tijdens de borrel.

  • Datum: woensdag 30 november 2022
  • Tijdstip: 19:00 (inloop) – 19:30 (start sportcafé)
  • Plaats: RKVV Jeka, Beukenlaan 21, Bavel

Het is een absolute aanrader om hierbij aanwezig te zijn dus meld je snel aan via SPORTCAFÉ: POSITIEF SPORTKLIMAAT, WAT DOE JIJ ALS SPORTEN BEWEEGAANBIEDER? MOOIWERK (mooiwerkbreda.nl)

Reacties

Cookieinstellingen