Snel groeiend schoonmaakbedrijf De Cleaning Pro in de schijnwerpers

Foto: De Cleaning Pro

Deze week een interview met het Roosendaalse schoonmaakbedrijf De Cleaning Pro. Als Nieuws.nl plaatsen we graag lokale ondernemers in de spotlight. In deze rubriek gaan we in gesprek met  ondernemers uit de regio en deze week is dat Diliana Elvers-Gijzen van De Cleaning Pro uit Roosendaal.

Directrice Diliana Elvers-Gijzen is 11 jaar geleden begonnen, samen met haar vrouw Miranda Gijzen; van schoonmaaksters tot zakenvrouwen. En inmiddels zijn ze -met trots- het snelst groeiende schoonmaakbedrijf van Roosendaal en omstreken. Het schoonmaakbedrijf maakt onder meer kantoren, praktijkruimtes, scholen, horeca, woningen, loodsen, showrooms, sport- en sportaccommodaties en op bouwlocaties in de regio schoon.

Mijn passie is schoonmaken en ik vind het geweldig om die passie door te geven aan onze medewerkers en onze klanten.

Het belang van een goed schoonmaakbedrijf

“Door te zorgen voor een schoon kantoor- of bedrijfspand verbetert u het welzijn van uzelf en uw collega’s. Wanneer alle werkplekken en andere ruimtes regelmatig worden schoongemaakt, betekent dat bacteriën, virussen en viezigheid geen kans maken.”, zo legt Diliana uit.

Diliana vertelt bevlogen over haar werk: “Mijn passie is schoonmaken. Ik vind het geweldig om die passie door te geven aan onze medewerkers en ook onze klanten. Wij werken met klanthousiasme en dat begint bij enthousiaste medewerkers. Wij onderscheiden onszelf door op de werkvloer net dat stapje extra te zetten.”

Waardevolste van ons bedrijf

“Wij gaan niet alleen voor tevreden klanten, maar ons doel is om enthousiaste klanten te hebben en te houden. Korte lijnen en een goede organisatie die achter onze medewerkers staat maakt dat wij ook enthousiaste klanten en medewerkers hebben. Onze medewerkers maken ons bedrijf; zij zijn dan ook ons waardevolste bezit.”, vertelt de onderneemster.

Oekraïense vluchtelingen

Ook wordt door het bedrijf gekeken wat er speelt in de samenleving. Diliana: “We hebben ons hard gemaakt vanaf het eerste moment dat de Oekraïense vluchtelingen naar Roosendaal kwamen om ze direct aan het werk te zetten in het team van de Cleaning Pro. Dit was een fijne samenwerking met het UWV en de gemeente Roosendaal. Hierdoor konden de vluchtelingen zich weer mens voelen. Zij zijn super blij met ons en wij met deze zeer gemotiveerde medewerkers.”

“Het vereiste echt wel een hoop werk achter de schermen. De mensen komen uit een situatie die wij ons helemaal niet voor kunnen stellen. Met veel luisteren en vooral wederzijds respect behoren ze nu volledig tot ons top team. Wij verzorgen ook op diverse locaties de schoonmaak werkzaamheden op de opvanglocaties en doen dit ook met veel plezier.”

Zelf een cleaning pro?

Vind je het zelf belangrijk dat je huis er spik en span uit ziet? Het schoonmaakbedrijf heeft een eigen lijn reiniging producten ontwikkelt: Clean like a pro reinigingsproducten. Wilt u zelf er als een pro mee aan de slag? In de webshop van De Cleaning Pro ben je dan aan het juiste adres. Ook steeds meer particulieren weten de weg naar het bedrijf te vinden.

Vacatures

In verband met de huidige groeispurt blijft het schoonmaakbedrijf nog steeds op zoek naar nieuwe toppers om het team te versterken. Het is mogelijk om via een CV te solliciteren of loop gewoon even binnen bij de Rechtzaad in Roosendaal! Er zijn doorlopende vacatures -voor jong en oud- te vinden op de nieuwe website www.decleaningpro.nl.

De Cleaning Pro gaat geen uitdaging uit de weg!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen