Jonge Mantelzorgers Festival bij De Teruggave

Foto: StiB

Voor alle jonge mantelzorgers in Breda is 10 december het gratis Jonge Mantelzorgers Festival.

Ongeveer 1 op de 4 jongeren onder de 24 jaar groeit op in een gezin met zorg voor een ouder, broer of zus. Bij hen heeft thuis iemand een ziekte, verslaving, beperking of psychische problemen. Niet alle kinderen of jongeren voeren (zorg)taken uit. Maar ze houden wel extra rekening met de situatie.

Een feestelijke middag zonder zorgen

Er is genoeg te doen! Zo is er een optreden, een shimmer insta-wall, kunnen ze meedoen aan verschillende spelletjes, draait er een DJ en zijn er verschillende workshops waar ze aan mee kunt doen. Naast dat er genoeg drinken en lekkers is, krijgen ze een speciale voucher om een portie friet met saus te halen bij de frietkar die aanwezig is.

Jonge Mantelzorgwaardering

Jonge mantelzorgers konden tussen 15 augustus en 31 oktober de Bredase Jonge Mantelzorgwaardering aanvragen. Dit is een Breda cadeaukaart t.w.v. €25,-. Als ze dat gedaan hebben en een mail met goedkeuring ontvangen hebben, kunnen ze tijdens het festival de Jonge Mantelzorgwaardering ophalen. In de week van 12 december worden de niet opgehaalde Jonge Mantelzorgwaarderingen met de post verstuurd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen