Unieke Panoramapuzzel Vuelta in Breda. 500 Stukjes eenmalige uitgave

Foto: winkel.pix4profs.nl

Een legpuzzel van de derde etappe in de Vuelta, de ronde van Spanje, door Breda, met de Grote Kerk als middelpunt. De foto is gemaakt door Joris Knapen / Pix4Profs. Een uniek item voor fans van het wielrennen en van Breda.

Van deze legpuzzel zijn er maar 200 gedrukt. De puzzel is in panorama-vorm, 80 x 40 cm staand.

Bestel hier jouw unieke puzzel

Productinformatie:
• Soort: Legpuzzel in panorama-vorm
• Aantal stukjes: 500
• Afmeting: 80 x 40 centimeter
• Materiaal: karton 1,9 millimeter dik
• Kleur: Multicolour
• Producent: Pix4Profs

Over Joris Knapen:
Joris Knapen, freelance fotograaf met als specialisatie wielerfotografie. Hij werkt onder andere bij fotopersbureau Pix4Profs, voor dit bureau is Joris regelmatig onderweg om foto’s te maken bij diverse opdrachten. Hoofdzakelijk sport, vooral wielrennen, maar ook voetbal, hockey, American football, tennis, enzovoorts. Telkens met als doel: 1 foto die een artikel in een krant of weekblad ondersteunt.

Over de Vuelta 2022:
De Vuelta, de ronde van Spanje, is één van de drie grote rondes in het wielrennen, naast de Tour de France en de Giro d’Italia. Het is een meerdaagse wielerwedstrijd die jaarlijks wordt gereden in Spanje, maar ook etappes in andere landen kent. In 2022 werden de eerste drie etappes in Nederland gereden, door Utrecht, ‘s-Hertogenbosch en Breda (en omstreken).

Over Pix4Profs:
Pix4Profs is een bedrijf van eigenaar Jan Stads; een fotodatabase, uitgeverij en online winkel. Het fotopersbureau verzorgt de fotografie voor diverse edities van De Persgroep (DPG Media). In de fotodatabase staat beeldmateriaal van alle opdrachten voor de kranten, externe klanten, alle beelden uit de uitgegeven boeken, beelden uit vrije opdrachten en archiefbeelden van oa de vredesbeweging, de gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk staan ​​​​opgeslagen. Verder de portfolio en workshop-beelden van de clubleden Fotoclub Pix4Profs.
Deze database werkt als archief voor de grote klanten, maar ook als vrije database voor nieuwe klanten en externe geïnteresseerden.
De uitgeverij is vooral gericht op maatschappijgerichte boeken, puzzels en spellen.
In de online winkel winkel.pix4profs.nl vind je onder andere de foto’s uit de database, de boeken, maar ook heel veel kunst, puzzels, gezelschapsspellen en woondecoratie. De winkel wordt steeds aangevuld met nieuwe items, zowel producten van Pix4Profs als van andere creatieve ondernemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen