Mommunity Breda viert éénjarig bestaan met Mommy’s Night Out!

Foto: Mommunity Breda

Mommunity Breda, een platform gericht op moeders uit Breda en omstreken, viert in juni 2023 haar 1 jarig jubileum. Om dit te vieren wordt er op 13 juni a.s. in samenwerking met Pathé Breda een speciale Mommy’s Night Out georganiseerd.

Moeders uit Breda en omstreken worden deze avond in de watten gelegd met een VIP ontvangst, een drankje en lekkers voor tijdens de film en na de film staat er een glaasje klaar bij de bar. De nieuwe Nederlandstalige film ‘Zomer in Frankrijk’ zal deze avond te zien zijn. Daarna is er een loterij met kans op fantastische prijzen van o.a.: SpaOne, Louvelee, Dot en Julot en Coco en Sebas. Allemaal lokale bedrijven uit Breda en omgeving. Maar ook als je niets wint, ga je niet met lege handen naar huis. Alle moeders gaan namelijk naar huis met een rijkelijk gevulde goodiebag.

Kaarten voor deze avond zijn te koop via de website: www.mommunity.nl. Al adviseren Sanne van den Boer en Esther Molenaar, de oprichtsters van Mommunity Breda, snel te handelen. De helft van de kaartjes is namelijk al verkocht. Alle moeders uit Breda en omstreken zijn welkom deze avond, ook als je alleen wilt komen is dat geen probleem. Er zijn meerdere moeders die alleen komen en we zijn er allemaal samen, geven de oprichtsters aan.

Sanne en Esther kijken samen terug op een druk maar zeer succesvol eerste jaar. Moeders uit Breda weten hen steeds meer te vinden voor de leukste tips en activiteiten, maar ook persoonlijke verhalen worden gedeeld via het platform. Daarbij hebben ze net een drukke moederdagmaand achter de rug, waarin iedere week een mooie prijs te winnen viel voor de volgers van Mommunity Breda. Tot slot organiseerden Esther en Sanne een ochtend koffie drinken, een borrel én een nieuwsjaarswandeling. Eigenlijk kan iedere moeder wel een Mommunity gebruiken; ervaringen en tips delen met moeders uit de buurt maakt het moederschap soms net even wat makkelijker is hun overtuiging. Mommunity Breda is te vinden op Instagram, Facebook en ze hebben een LinkedIn pagina.

Esther en Sanne hopen in het tweede jaar nog veel meer moeders te bereiken en zo samen sterk door het ouderschap te gaan. Zien zij jou ook op 13 juni?

Mommunity Breda

Cookieinstellingen