De leukste les is ……. dansles bij Goetjaer

Foto: Shutterstock

Het nieuwe dansseizoen staat weer voor de deur en Danscentrum Goetjaer is er helemaal klaar voor.

Vanaf 22 september wordt er weer 7 dagen per week dansles verzorgd van beginners tot aan wedstrijdkoppels en dansdocenten toe.

Beginnend of vergevorderd

Het is leuk om elk jaar weer veel nieuwe gezichten te zien en te zien hoe alle cursisten genieten van het dansen. Of je nu een beginnende cursist bent of vergevorderd, dat maakt helemaal niets uit.

Nieuwe cursisten

Er zijn veel cursisten die al lang bij Goetjaer dansen maar er komen ook elk jaar weer veel nieuwe cursisten bij. Inschrijven is bij Danscentrum Goetjaer uit Etten-Leur heel laag drempelig. Je begint in een beginnersgroep waar er vanuit gegaan wordt dat je niet kunt dansen. Na les 1 ga je al naar huis met een gevoel dat je veel hebt geleerd en dat het leuk was.

Heb je al eerder gedanst, dan hoef je natuurlijk niet opnieuw te beginnen met een beginnerscursus. Neem dan contact op welke groep het beste aansluit.

Proefles?

Een proefles is bij Goetjaer altijd mogelijk. En stel dat je het toch niet vond wat je ervan verwacht had, dan zijn er geen kosten en verdere verplichtingen aan deze les verbonden. Dat gebeurt echter zelden!

De leeftijd varieert enorm. Vroeger moest je als scholier naar de dansschool want het hoorde bij de opvoeding. De jeugd die nu inschrijft is heel erg goed omdat ze zelf naar dansles willen. Er zijn ook veel jonge koppels die graag willen leren dansen omdat ze bijv. gaan trouwen of omdat ze op feestjes willen kunnen dansen. Er zijn ook veel paren van middelbare leeftijd en 55 plussers die dansen. Er zijn zelfs koppels die ouder zijn dan 80 jaar!

Geen danspartner

Ook als je geen danspartner hebt, kan je bij Danscentrum Goetjaer terecht. Zij kunnen of een danspartner voor je proberen te zoeken waarmee je bijv. een kennismakingsles gaat dansen of je kunt inschrijven voor Dance for one. Dat is stijldansen zonder een danspartner. Heb je geen idee hoe dat gaat? Gewoon een keertje vrijblijvend mee komen doen!

een les gemist of wisselende diensten

Heb je een keertje een les gemist of werk je bijv. in wisselende diensten? Omdat er 7 dagen per week dansles wordt gegegeven zijn er altijd diverse parallelgroepen. Je kunt dus altijd een gemiste les inhalen of op een andere dag je les krijgen. En vind je het bijvoorbeeld een keertje lastig? Dan kom je meerdere keren per week dezelfde les volgen. Daar worden geen extra kosten voor gerekend. Dat is de service van Goetjaer!

Inschrijven

Twijfel je nog om te starten? Bel of mail even naar de dansschool voor meer informatie. Natuurlijk moet je goed leren dansen, maar je moet je ook thuis voelen en graag naar de dansschool willen komen. Dat kan niet zonder elkaar!

Graag tot dan(s)

  • Danscentrum Goetjaer – van Bergenplein 17, 4871 CD Etten-Leur – www.goetjaer.nl – tel: 06-54775280
Cookieinstellingen