Derde informatieavond ZonneWIJde

Foto: ZonneWIJde

Na twee goed bezochte avonden, volgt donderdag 2 april wederom een informatieavond over ZonneWIJde.

Het gaat over een uniek zonnepark met ongeveer 7.000 zonnepanelen, gerealiseerd door burgers. Ze worden geplaatst in het braakliggende Rithmeesterpark. Wanneer je deelneemt, kun je er ervoor zorgen dat in Breda een groot zonnepark gebouwd gaat worden. De verwachting is dat de bouw deze zomer nog van start gaat.

Je kan vanaf 25 euro meedoen, wat gelijk staat aan 1/18 zonnepaneel. Na twintig jaar krijg je je ingelegde geld weer terug en levert het een rendement op van 3-6%. Inmiddels hebben al vierhonderd mensen zich ingeschreven, met een totaalbedrag van ruim vier ton.

De ZonneWIJde-bijeenkomstzonnewijde breda

  • donderdag 2 april
  • vanaf 19.30 tot 21.30 uur
  • Sociaal Cultureel Centrum ’t Klooster
  • Jack van Gilsplein 1, Bavel

Heb je interesse? De organisatie stelt het op prijs om vooraf te weten hoe groot de belangstelling is. Stuur een mail naar [email protected] met de naam/namen en een toelichting dat het gaat om de derde informatieavond. Elke 10e inschrijver krijgt een zonnedeel cadeau.

ZonnepanelenDelen

ZonneWIJde maakt gebruik van het grootste Nederlandse crowdfundingplatform voor zonne-energie ZonnepanelenDelen. Het platform wordt financieel ondersteund door o.a. ifund en Stichting Doen. Hierop wordt het project ZonneWIJde verder uitgelegd.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden