Verkoopavond laatste appartementen Poorthuys

Foto: Gasthuyspoort

Nieuwbouwproject Gasthuyspoort houdt donderdag 3 september een verkoopavond waarin de laatste appartementen Poorthuys van nieuwbouwproject Gasthuyspoort worden verkocht. Het project, aan de rand van het Bredase winkelgebied, staat volop in de belangstelling. Eerdere types waren in korte tijd uitverkocht.

De Poorthuyzen worden standaard aangeboden als luxe appartementen met een ruime woonkamer, complete keuken en parkeerplaats in de kelder. Verder biedt het appartement een geheel afgewerkte badkamer, een royale hoofdslaapkamer en een extra slaap- of werkkamer. De woonoppervlakten van circa 103 tot 152 m2 en buitenruimtes tussen circa 9 en 84 m2 dragen bij aan het woongenot. Het complex kent ook een aantal penthouses, voorzien van een extra dakterras.

De transformatie van de locatie Gasthuyspoort aan de Vlaszak wordt gerealiseerd door ontwikkelaar Maas-Jacobs. Middenin de sfeervolle binnenstad smelten bijzondere huizen, eigenzinnige appartementen, nieuwe buitenruimten, winkels en horeca samen tot een project van allure. “Het wordt stads wonen voor iedereen. Er is een keur aan woningtypen, met elk een uniek karakter”, aldus de ontwikkelaar.

De Poorthuys-appartementen zijn de laatste woningen van Gasthuyspoort die nog beschikbaar zijn. Inmiddels zijn alle andere ‘huyzen’ uitverkocht.

Bron: Breda Woont

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden