Waarschuwing chocoladerepen van Consenza en Atkins

Foto: Voedingscentrum

Bij de productie van Consenza Glutenvrije Crispy Choco Wafers en Atkins Chocolate Break is een fout opgetreden, waarbij de mogelijkheid bestaat dat het product besmet is geraakt met een ziekmakende bacterie. Daarom: niet eten, maar terugsturen.

Het eten van dit product zou mogelijke gezondheidsklachten, zoals diarree kunnen veroorzaken. Mocht dat het geval zijn, raadpleeg dan jouw huisarts. Om deze reden is besloten de producten met onderstaande houdbaarheidsdatum en LOT-code terug te halen.

atkins chocoladekoekje

Terugsturen naar verzender

Als je in het bezit bent van één of meer van de betrokken producten met bovenstaande houdbaarheidsdatum, vragen we je vriendelijk het product kosteloos aan het desbetreffende bedrijf terug te sturen.

Je wordt verzocht hierbij je naam, adres, telefoonnummer en IBAN-rekeningnummer te vermelden. Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om de toegezonden producten te vergoeden.

Andere producten van Consenza en Atkins

Deze terugroepactie is niet van toepassing op alle overige Consenza en Atkins producten, deze kun je dus met een gerust hart consumeren.

Bron:  NVWA

Bron: Voedingscentrum - eerlijk over eten | Op de hoogte blijven van De Afvalrace Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden