Patiëntjes kinderafdeling Amphia verrast met knuffel

Foto: Amphia ZKH

Op dinsdag 28 april heeft Lars Bogers een unieke ItsieMe knuffel gekregen uit handen van Daisy de Bruijn, bedenker van ItsieMe.

Lars is vier jaar en moet vanwege zijn ziekte regelmatig een dag of enkele nachtjes naar het ziekenhuis. Speciaal voor dit soort kinderen heeft Daisy het knuffeltje bedacht. Daisy: “De ItsieMe heeft een verwisselbaar stoffen hoofdje dat wordt bedrukt met een portretfoto. Zo krijgt het snuitje van dit lieve knuffelkonijn dus het gezicht van papa, mama, opa, oma of huisdier wat een kind altijd bij zich kan dragen”.

YourSurprise, de producent van deze unieke knuffel stelt 25 knuffels beschikbaar. Naast Lars worden de komende weken dus nog eens 24 andere kinderen blij gemaakt. Ook zij kunnen dit lieve knuffelkonijn een eigen gezicht geven. Zo wordt ItsieMe een echt persoonlijk en vertrouwd vriendje om altijd en overal mee naar toe te nemen. Martine Verduijn, pedagogische zorg Amphia Ziekenhuis is blij met dit geschenk: “Een bezoek aan het ziekenhuis is nooit leuk, zeker niet voor kinderen. Het is dan ook heel erg fijn dat we een aantal kinderen mogen verrassen met dit knuffelkonijn. Met dit knuffelkonijn kunnen kinderen geborgenheid en troost vinden. Het feit dat de foto van een vertrouwd persoon of dier is, biedt ze veiligheid.”

ItsieMe is geschikt vanaf 0 jaar en ontwikkeld door Happy Horse: een toonaangevend Nederlands label dat garant staat voor topkwaliteit knuffels en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. De knuffel kan in zijn geheel – dus ook het gedeelte met opdruk – gewassen worden. Meer informatie over de knuffel is te vinden op www.itsieme.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden