Eerste editie Woonmarkt Breda druk bezocht

Aanbieders die voortdurend in gesprek waren met klanten, een financiële partij die tafels en stoelen te weinig had voor de vele adviesgesprekken, en veel bezoekers die heel gericht kwamen kijken. De Woonmarkt Breda, die zaterdag 21 maart in het stadskantoor van Breda plaatsvond, was met bijna 800 bezoekers op een paar uur tijd een doorslaand succes.

 

“Het was hartstikke druk”, zegt Sandra Kuipers, die het evenement in samenwerking met BredaWoont organiseerde. En de belangstelling was heel breed: nieuwbouw, kavels, bestaande bouw en ook huur.

Lachende gezichten

De aanbieders waren dan ook zeer tevreden, aldus Kuipers. “Ja, de stemming zat er goed in”, zegt Kuipers. “Ik heb veel lachende gezichten gezien. Een woordvoerster van WonenBreburg beaamt dat. “We zijn erg enthousiast over de Woonmarkt. Het was druk, we hebben veel geïnteresseerde mensen gesproken, voor alle disciplines: bestaande bouw, nieuwbouw, koop en huur. Ook de mensen bij van de Water Makelaardij kijken terug op een succesvolle dag: “We zijn voortdurend met mensen in gesprek geweest.”

Kwalitatieve bezoekers

Wat ook opvallend was op deze woonmarkt was het gehalte geïnteresseerde bezoekers onder meer af te lezen uit de gerichte vragen. Er zijn dan ook een behoorlijk aantal opties uitgeschreven en deelnemers gingen naar huis met een flink pak adressen en vervolgafspraken.

BredaWoont, de samenwerking werkt

De Woonmarkt Breda is georganiseerd in nauwe samenwerking met BredaWoont. In dit vorig jaar opgerichte platform werken aanbieders van woningen samen om zo potentiële kopers nog beter te bereiken. En die samenwerking begint nu echt zijn vruchten af te werpen, eerst met de maandelijkse nieuwbouwdagen en nu dus ook met een woonmarkt.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden