Praxis opent deuren 2e Megastore in Breda

Op zaterdag 28 maart opent Praxis in Breda zijn tweede Megastore met het nieuwe ‘meer Praxis’ concept aan de Grenssteen 1. Dit nieuwe concept biedt de klant meer keuze, inspiratie en service, aldus de bouwmarkt.

In de enorme winkel die ruim 9.000 vierkante meter oppervlakte telt, zijn ruim 5.000 producten meer te verkrijgen dan bij andere megastores van de doe-het-zelf retailer. Daarmee is deze winkel de grootste bouwmarkt van Praxis in het zuiden van Nederland. Klanten krijgen bij Praxis Megastore Breda een ruimere keuze op het gebied van verf, woonaccessoires, behang, raamdecoratie en verlichting. Daarbij worden zij in het maken van hun keuzes onder andere op ideeën gebracht door verschillende inspiratie-eilanden voor sanitair, wanddecoratie en verlichting.

Erik Stoltenborgh, Winkelmanager Praxis Megastore Breda, legt uit waarom de vernieuwde Megastore in Breda een nóg grotere aantrekkingskracht op de regio zal hebben: “De winkel krijgt naast het grote assortiment en focus op inspiratie een hele nieuwe look en feel waarbij klanten worden geholpen afdelingen en producten sneller te vinden. Ook kan men in deze winkel terecht voor het huren van gereedschap van Boels of vervoer van Hertz. We zijn erg trotst op de nieuwe winkel met het grote assortiment voor onze klanten, daarom gaan we de heropening groots vieren in het weekend van 28 en 29 maart 2015 met bijpassende feestelijke aanbiedingen.”

Het klussen makkelijker maken

“De eerste winkel volgens dit concept van Praxis werd begin 2014 in Eindhoven geopend”, vertelt Saskia Eveleens, Commercieel Directeur Praxis. “In Breda wordt een aantal elementen aan dat succesvolle winkelconcept toegevoegd. Extra’s, zoals een schoonmaakwereld, een dierconcept en een afdeling met zelfmaakmeubelen komen in de Megastore in Breda. Ook wordt het gereedschap in Breda gepresenteerd per klus, in plaats van op productsoort of merk. Een ander nieuw onderdeel binnen het concept is ‘Opa’s Klusschuur’; een werkplaats binnen de winkel, compleet met ervaren klusser, waar iedereen terecht kan voor klustips en een helpende hand bij kleine klussen. We willen met deze megastore, klanten op alle fronten meer Praxis bieden en écht het verschil maken door hen het klussen makkelijker te maken en op goede ideeën te brengen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden