Vertegenwoordigt jouw gezin de Nederlandse samenleving?

Foto: Voedingscentrum

Voor het internationale project The Hungry Planet is het Voedingscentrum op zoek naar families die zich willen laten portretteren. Vertegenwoordigt jouw gezin de Nederlandse samenleving? Geef je dan op voor dit project.

hungry

Het project bestaat uit fotoreportages van gezinnen die met eten voor één week worden geportretteerd. Tot nu toe zijn de eetgewoontes van families uit 38 landen voor The Hungry Planet in beeld gebracht. De Nederlandse foto’s ontbreken nog.

Ook in Nederland

Dit najaar komen fotograaf Peter Menzel en reporter Faith D’Aluisio naar Nederland om ook onze eetcultuur in beeld te brengen. Drie Nederlandse gezinnen krijgen om door middel van een fotoreportage een kijkje in hun eigen keuken te geven. De foto’s worden later dit jaar tentoongesteld en maken onderdeel uit van het wereldwijde project.

Meld jouw gezin aan

Vertegenwoordigt jouw gezin de Nederlandse samenleving, wil jij op een unieke wijze geportretteerd worden met je familie en ben jij tussen 1 en 14 september beschikbaar? Meld je voor 1 september aan door een familiefoto en je gegevens (naam, adres, telefoonnummer en gezinssamenstelling) te sturen naar: [email protected]

Disclaimer gegevens

Geselecteerde families ontvangen een persoonlijk bericht. Als je voor 2 september niets van ons hebt gehoord, ben je niet bent geselecteerd. Ingestuurde gegevens worden alleen gebruikt voor de selectieprocedure en zullen daarna worden verwijderd.

Bron: Voedingscentrum - eerlijk over eten | Op de hoogte blijven van De Afvalrace Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen