SEAT en SKODA verhuizen naar Van Tilburg-Bastianen Groep

Foto: Wikipedia

TB Groep heeft de dealerschap van beide merken van Tigchelaar overgenomen. Het laatstgenoemde firma gaat volledig richten op Ford personen- en bedrijfswagens. Met de overstap behoudt de klanten haar continuïteit.

Per 1 september neemt autodealer van Tilburg-Bastianen Groep (TB Groep) het dealerschap van automerken SEAT en ŠKODA over van Firma Tigchelaar Groep. Zowel het volledige klantenbestand als alle medewerkers verhuizen met de overname mee.TB Breda

Overname

Dankzij de overname valt 20 procent van de personenwagenmarkt in de handen van TB Groep. Zij behouden daarnaast een marktaandeel van 25 procent in de catergorie lichte bedrijfswagens. De overname is een logische stap in de missie van TB Groep, zo breed mogelijk productenscala van Volkswagen AG (VAG) aan te bieden. Zowel qua merk als modellen. Totdat TB Groep in medio 2016 haar nieuwe pand opent, blijven TB SEAT en ŠKODA vanuit hun huidige locatie aan de Minervum opereren. Tot die tijd huurt TB Groep ook dit pand. De serviceactiviteiten van TB Seat en ŠKODA verhuizen naar TB Groep aan de Wisselaar in Oosterhout.

SEAT logoSkoda dealer Breda

Kans

“Deze kans werd ons geboden en wij grepen hem met beide kansen aan,” zegt Marc Koenders, algemeen directeur van TB Groep. Met het overname krijgt TB Groep 25 nieuwe collega’s bij en gaat naar verwachting 550 nieuwe auto’s per jaar meer verkopen.De voorziene schaalvoordelen komen stuk voor stuk ten goede aan de klant. Voor 2016 heeft TB Groep de opening van een eigen TB Mobility Campus gepland. Daarin brengt het bedrijf alle mobiliteitsconcepten samen onder één dak.

TB Mobility Campus Breda
TB Mobility Campus

Over de Van Tilburg-Bastianen Groep

Van Tilburg-Bastianen Groep is specialist in totaaloplossingen voor mobiliteit. Zowel particulieren als zakelijk rijders die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto of truck, een bedrijfswagen, huurauto, een onafhankelijk leasebedrijf of een professionele partner in mobiliteit, zijn bij TB Groep aan het juiste adres.

TB Groep is officieel dealer van de A-merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, DAF trucks, GINAF trucks en Solaris. Het dealerschap van Volkswagen is al meer dan 65 jaar bij de groep ondergebracht. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan service en onderhoud. In de compleet uitgeruste, moderne werkplaatsen werken uitsluitend goed opgeleide monteurs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden