WonenBreburg zet deuren open tijdens Dag van het Huren

555de751bb5be

BREDA – Al meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Meer dan vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – woont in een corporatiewoning. Maar hoe doen corporaties dat precies? En wat doen zij nu eigenlijk? Op zaterdag 12 september zet woningcorporatie WonenBreburg de deuren open op de eerste landelijke Dag van het Huren in Nederland.

Een kijkje in de keuken in Breda
In Breda is zet WonenBreburg de woonwinkel aan de Schorsmolenstraat open voor alle vragen over Klik voor Wonen, automatische incasso’s en computeruitleg. Vanaf de woonwinkel start een fietstocht door de wijken Heuvel en Tuinzigt met een gratis ijsje op het Dr. Struyckenplein.

Bij buurthuis de Meidoorn staat het onderhoudsbedrijf klaar voor uitleg over hun werk en bezoek je een woning waar geklust wordt. (Klein)kinderen timmeren hier ook met een vakman een vogelhuisje in elkaar.

WonenBreburg Makelaars hebben deze dag open huis in de Bernard de Wildestraat en Tilman Suysstraat: verschillende appartementen in de vrije sector zijn te huur en staan open voor bezoek. Meer informatie over deze open huizen vind je in het agenda-item: Bredase Woondag.

Bredase Woondag

De eerste landelijke Dag van het Huren valt tevens samen met de Bredase Woondag op 12 september en de landelijke Nieuwbouwdag. De Bredase Woondag is de dag bij uitstek waarop je vrijblijvend kennis kunt maken met nieuwbouw in Breda.

Meer informatie

Het bericht WonenBreburg zet deuren open tijdens Dag van het Huren verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden