1e Verwendag Breda e.o. voor mensen met kanker

Foto: Elvira Schilperoord

Op de 1e Verwendag Breda e.o. bieden een aantal deelnemers belangeloos hun diensten aan om mensen die kanker (gehad) hebben een steuntje in de rug te geven. Elvira Schilperoord van Praktijk Plantair wil belangstellenden warm maken om deel te nemen aan deze bijzondere 1e Verwendag Breda en dat heeft geresulteerd in vele aanmeldingen en datgene wat aangeboden wordt varieert van massage tot creatieve activiteiten, voor ieder wat wils.
Een warm gebaar en mensen die met kanker te maken hebben (gehad) krijgen een welverdiend moment van pure ontspanning en persoonlijke aandacht. Even je aandacht laten afleiden van je ziekte, je weer even mens voelen en stralen, dat is het doel van de Verwendag Breda e.o.

De lijst van deelnemers die hun deuren openzetten voor de 1e Verwendag Breda staan vermeld op www.praktijkplantair.nl en Facebook, maar U kunt ook bellen met 076-5426056.

Voorheen Viva la Donna dag

Voorheen was er het Jaarlijks & Landelijk initiatief Viva la Donna Dag die verwenmomenten rondom 29 mei aanbood voor vrouwen met kanker. Deze Stichting is per december 2014 gestopt en wordt deze naam niet meer gebruikt. Wel mag het onder een andere noemer en kan deze dag in ere gehouden worden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden