Wie wordt de Bredase startup van 2015?

Foto: flickr

Bredase ondernemers hebben lef en oog voor kansen en vernieuwing. Dit mag gezien en gewaardeerd worden. Reden voor Business Coach Breda om op vrijdag 2 oktober de verkiezing de “Bredase startup van het jaar” te organiseren in samenwerking met Starterslift en NAC.

Drie Bredase starters krijgen de kans om de titel te bemachtigen. Dit doen zij door op vrijdag 2 oktober te pitchen voor de jury. De jury bestaat uit topondernemers waaronder Joris Toonders (Yonego, oprichter van succesvol internetmarketing bedrijf uit Breda en begonnen met ondernemen op zijn 15e), Janneke Niessen (Improve Digital en Onderneemster van het jaar 2015) en Jeroen van Glabbeek (CM Payments).

De jury kiest uit de drie pitches de Bredase startup van het jaar.Ken jij of ben jij iemand die in aanmerking komt voor deze titel? Nomineer hem of haar dan via deze link. Dit kan tot uiterlijk 15 september 2015, 12:00 uur. Meer informatie over het event, inclusief de verkiezingen, vind je op www.bredastartupaward.nl

De verkiezing vindt plaats tijdens het event ‘Ondernemen is topsport – de weg naar succes’ dat op vrijdag 2 oktober wordt georganiseerd door Business Coach Breda in samenwerking met Starterslift en NAC.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen