Nieuw winkelconcept Leen Bakker Breda

Leen Bakker opent zijn compleet vernieuwde winkel op de woonboulevard in Breda. De vestiging van de bekende Nederlandse meubel- en interieur winkelketen is ingericht volgens een totaal nieuw winkelconcept waarbij trends en presentatie een belangrijke rol spelen.

Hiermee speelt vanaf 21 mei de retailer in op de wens van de klant die -in een wereld  waar alles online verkrijgbaar is – juist extra inspiratie, beleving en service verwacht van de fysieke winkels. 
 
Metamorfose
Leen Bakker is al sinds 1998 gevestigd op de Bredase Woonboulevard. Onlangs onderging de winkel een grondige verbouwing.
De gevel werd voorzien van het nieuwe logo en het interieur kreeg een totale metamorfose met hout-look vloeren, heldere en sfeervolle verlichting,
grote sfeerbeelden, stijlvolle presentaties en een nieuwe huisstijl. Leen Bakker denkt op deze manier meer te kunnen inspireren op woongebied.
Het leegstaande pand naast de winkel werd er bijgetrokken waardoor het aantal vierkante meters is uitgebreid naar 3700.
Hiermee is de vestiging in Breda een van de grootste Leen Bakker winkels in Nederland.
 
Introductie nieuwe trends en merken
In het nieuwe concept wordt veel aandacht besteed aan nieuwe merken. Het tuinmeubelmerk Le Sud heeft een prominente plaats in de winkel.
Ook het lifestyle merk Umix komt uitgebreid aan bod.  Dit merk biedt klanten de mogelijkheid om in verschillende assortimentsgroepen zelf opstelling,
stof en kleur bepalen. Er worden daarnaast doorlopend verrassende collecties geïntroduceerd die inspelen op trends.
 
Feestelijke opening
De winkel aan de Kruisvoort 90 wordt op 21 mei feestelijk geopend.  De eerste 25 klanten profiteren van een speciale openingsaanbieding.
Leen Bakker Breda geeft tot en met zaterdag 23 mei om het te vieren een korting van vijftien procent op het complete assortiment.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden