Deze zaterdag Bredase Woondag en eerste editie Dag van het Huren

26-visual

BREDA – Zaterdag 12 september valt de Bredase Woondag samen met de eerste landelijke Dag van het Huren. Daarom zijn er deze dag verschillende momenten te beleven. Zowel WonenBreburg als Breda Vooruit openen hun deuren voor geïnteresseerde bezoekers.

De Bredase Woondag is de dag bij uitstek waarop je vrijblijvend kennis kunt maken met nieuwbouw in Breda. Op deze dagen kun je alles te weten komen over de nieuwbouwwoningen. Bovendien kunnen bezoekers bij sommige opengestelde projecten niet alleen rondkijken, maar ook in gesprek over hun financiële mogelijkheden.

WonenBreburg zet de deuren open
In Breda is zet WonenBreburg de woonwinkel aan de Schorsmolenstraat open voor alle vragen over Klik voor Wonen, automatische incasso’s en computeruitleg. Vanaf de woonwinkel start een fietstocht door de wijken Heuvel en Tuinzigt met een gratis ijsje op het Dr. Struyckenplein.

Bij buurthuis de Meidoorn staat het onderhoudsbedrijf klaar voor uitleg over hun werk en bezoek je een woning waar geklust wordt. (Klein)kinderen timmeren hier ook met een vakman een vogelhuisje in elkaar.

WonenBreburg Makelaars hebben deze dag open huis in de Bernard de Wildestraat en Tilman Suysstraat: verschillende appartementen in de vrije sector zijn te huur en staan open voor bezoek. Meer informatie over deze open huizen vind je in het agenda-item: Bredase Woondag.

Brochure en prijslijst huurappartementen Breda Vooruit
Nu de verhuur van de Nassau appartementen van Breda Vooruit bijna van start gaat, worden de brochure en de prijslijst vanaf zaterdag beschikbaar gesteld. Op de Bredase Woondag van zaterdag 12 september liggen deze klaar in het informatiecentrum aan de Willemstraat.

De 82 Nassau appartementen bevinden zich in het zogeheten ‘Blok A’ waar ook de koopappartementen De Parel zich bevinden. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van de appartementen en is recentelijk de laatste hand gelegd aan de brochure. Tijdens de Bredase Woondag – die tevens samenvalt met de eerste landelijke Dag van het Huren – kun je het informatiecentrum binnenlopen en je laten informeren over de mogelijkheden van het huren van een van de appartementen.

Wie een woning wil kopen in het complex Breda Vooruit moet snel zijn; veruit het merendeel van de koopovereenkomsten is inmiddels gesloten. Bezoekers met meer interesse in het kopen van een woning kunnen tijdens de Bredase Woondag van zaterdag 12 september ook binnenlopen met vragen over de koopwoningen van Breda Vooruit.

Voor locaties en tijden bekijk je ons agenda-item:

Het bericht Deze zaterdag Bredase Woondag en eerste editie Dag van het Huren verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden