Prijzen huurappartementen Breda Vooruit bekend op Woondag

image

BREDA – Nu de verhuur van de Nassau appartementen van Breda Vooruit bijna van start gaat, worden de brochure en de prijslijst vanaf volgend weekend beschikbaar gesteld. Op de Bredase Woondag van zaterdag 12 september liggen deze klaar in het informatiecentrum aan de Willemstraat.

De 82 Nassau huurappartementen bevinden zich in het zogeheten ‘Blok A’ waar ook de koopappartementen De Parel zich bevinden. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van de appartementen en is recentelijk de laatste hand gelegd aan de brochure. Tijdens de Bredase Woondag – die tevens samenvalt met de eerste landelijke Dag van het Huren – kun je het informatiecentrum binnenlopen en je laten informeren over de mogelijkheden van het huren van een van de appartementen.

Verkoop: Nog enkele woningen te koop
Wie een woning wil kopen in het complex Breda Vooruit moet snel zijn; veruit het merendeel van de koopovereenkomsten is inmiddels gesloten. Bezoekers met meer interesse in het kopen van een woning kunnen tijdens de Bredase Woondag van zaterdag 12 september ook binnenlopen met vragen over de koopwoningen van Breda Vooruit.

De verkoop van huizen in het complex Breda Vooruit, waarvan de bouw afgelopen zomer is gestart, verloopt zeer voorspoedig. Van de 31 koopappartementen die nu worden gebouwd zijn er 22 verkocht, terwijl de twintig koopwoningen ondertussen allemaal van de hand zijn gegaan. Van de 45 koopwoningen die in de tweede fase worden gebouwd, zijn er al 41 verkocht.

De bouw: Verwachte oplevering eerste fase
De ruwbouw gaat inmiddels flink de hoogte in. Aan de zijde van de Belcrumweg is deze gevorderd tot en met de vierde bouwlaag, van de zes lagen die aan deze kant moeten komen. Parallel aan de Stationslaan loopt het gebouw straks trapsgewijs omlaag. Naar verwachting levert bouwer Dura Vermeer de woningen van deze eerste fase op aan het einde van het eerste kwartaal 2016. De prognose voor de start is van de tweede fase is september. Als dat lukt, kunnen de woningen en appartementen in dit deel van het complex rond de bouwvak van 2016 worden opgeleverd. De tweede fase ligt in het verlengde van de eerste en eindigt ter hoogte van het nieuwe station.

Over een lengte van 500 meter bevat het totale project 132 huurappartementen, 96 koopappartementen en -woningen en 1.000 vierkante meter aan commerciële ruimten. In de eerste fase is een ondergrondse parkeergarage aangelegd, met 158 plaatsen voor bewoners van een woning of appartement in Breda Vooruit. In de tweede fase wordt nog een parkeerterrein met 96 plaatsen aangelegd.

Heb je belangstelling in één van de woningen van Breda Vooruit en wil je hier graag van op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan nu in via www.breda-vooruit.nl of kom tijdens de Bredase Woondag op 12 september 2015 tussen 11.00 en 13.00 uur langs in het informatiecentrum aan de Willemstraat 5 te Breda.

Meer informatie

26-visual 189-header_03_01

Het bericht Prijzen huurappartementen Breda Vooruit bekend op Woondag verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden