Gezocht: vloggers, fotografen en redactieleden

Foto: Breda Nieuws

Breda Nieuws nl houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws in Breda. Of het nu gaat om culturele evenementen, politie, politiek, gemeente, of horeca… We willen overal bij zijn. Om dit goed te kunnen doen, zijn we hard op zoek naar collega’s.

De redactie van Breda Nieuws nl schrijft dagelijks nieuwsberichten en zoekt samenwerkingsverbanden met columnisten en andere mediabedrijven die actief zijn in en om Breda. Zo werken we samen met Zie Breda en levert Tonko regelmatig prachtige columns aan.

Nieuws zkt redactie
Om verder te kunnen groeien, zijn we dringend op zoek naar redactieleden die onze redactie willen komen versterken. Je hoeft geen journalistieke achtergrond te hebben, wel affiniteit met nieuws en uiteraard met de stad Breda. Je hoeft niet in Breda geboren en getogen te zijn, maar als je in de regio woont, is dat wel net zo handig.

Dus: vind jij het leuk om als vrijwilliger op regelmatige basis artikelen te schrijven of te redigeren? Wil je foto’s of vlogs maken of maak je regelmatig korte items of reportages van bijvoorbeeld evenementen? Wil je een van onze vaste columnisten worden? Heb je een marketing- of communicatieachtergrond en bruis je van de ideeën om onze site naar een hoger plan te brengen?

Mail!
Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. Uiteraard mag je ook je cv mailen of een link naar je linkedIn-profiel. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om onder het genot van een kop koffie of een biertje de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken ernaar uit!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden