De Afvalrace Breda start begin oktober

Foto: Pixabay

Vecht jij al een tijd tegen overgewicht en wil jij eindelijk echt die overtollige kilo’s verliezen? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en toekomst en daar 6 maanden hard voor te werken?

Dan is De Afvalrace Breda voor jou de perfecte kans! Wie weet ben jij straks één van de drie gelukkige Bredanaars die in oktober 2015 het afvalprogramma volledig gratis mag volgen.

Inschrijven voor De Afvalrace Breda kan vanaf 18 juli online. Er volgt daarna een intakegesprek en eind augustus/ begin september vindt de selectieprocedure plaats. Uit alle aanmeldingen worden drie personen geselecteerd die de kans krijgen om samen met o.a. een personal trainer kosteloos de weg naar succes te volgen. De Afvalrace Breda start in oktober. Heb jij interesse? Houd de berichten over de Afvalrace Breda goed in de gaten, zoals via onze nieuwsbrief en social media.

Voor Bredase bedrijven zijn er mogelijkheden om partner te worden van de Afvalrace Breda. Graag maken wij een afspraak met je om al deze mogelijkheden door te nemen. Mail naar [email protected] of maak gebruik van het contactformulier voor meer informatie.

De website DeAfvalrace.nl is vanaf 18 juli in de lucht. De Afvalrace Breda is een initiatief van Breda.Nieuws.nl en wordt o.a. begeleid door EDJ-Sports Entertrainment.

Platte buikMinder buik

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden