Rustiek wonen aan de Leurse Akker in Etten-Leur

IMG_0486

BREDA – Wethouder Jean-Pierre Shouw van Etten-Leur heeft gisterenmiddag het officiële startsein gegeven voor de bouw van de Leurse Akker, een woningbouwproject aan de noordoost kant van Etten-Leur. Bij het project staan privacy, het buitenleven en ruimte centraal.

Bij het nieuwbouwproject worden negentien nieuwe woningen gebouwd. Het gaat daarbij om tweekappers en vrijstaande woningen die de Nederlandse Bouw Unie realiseert in de wijk Schoenmakershoek. Omdat die wijk voor een groot deel al klaar is, is het al ontzettend groen in de omgeving en liggen alle toegangswegen er al.

“Voor kinderen is wonen in Schoenmakershoek ideaal: je kunt te voet naar de brede school de Pijler, er zijn verschillende speelplekken én natuurlijk het Schoenmakerspark: een doe- en speelpark met een grote vijver”, weet ontwikkelaar NBU

Mensen die niet houden van eenheidsworst, maar onderscheidend willen wonen komen helemaal aan hun trekken bij de Leurse Akker. Naast de verschillende woningtypes die worden aangeboden, is er genoeg variatie in kleurstellingen van de gevelsteen, de gevelindelingen, kapvormen en de woningplattegronden.

De woningen worden niet aangesloten op het gasnet, maar krijgen ieder woning krijgt een ondergrondse warmtebron. Die bron zorgt voor de warmtevoorziening en warm water. Dit betekent overal vloerverwarming en elektrisch koken. Echt duurzaam en energiezuinig wonen dus.

In fase een van de bouw zijn nog maar drie woningen beschikbaar en in fase twee nog vijf woningen. Voor wie van het buiteleven, privacy en ruimte houdt is de Leurse Akker letterlijk en figuurlijk een buitenkans.

Meer informatie

Bekijk hier de website van het project

Het bericht Rustiek wonen aan de Leurse Akker in Etten-Leur verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden