Kijkje nemen bij nieuwbouw tijdens Bredase Woondag

belangstellenden de kyker 2

BREDA – Zaterdag 31 oktober staat weer in het teken van de Bredase Woondag, waarbij dit keer De Kyker centraal staat, een project waarvan tevens de verkoop van start gaat.

De Bredase Woondag is de dag bij uitstek waarop je vrijblijvend kennis kunt maken met nieuwbouw in Breda. Op deze dagen kun je alles te weten komen over de nieuwbouwwoningen. Bovendien kunnen bezoekers bij sommige opengestelde projecten niet alleen rondkijken, maar ook in gesprek met deskundigen over hun financiële mogelijkheden.

Want wat zijn nou de grote voordelen van een nieuwbouwwoning? Rob van der Schoot, directeur van de landelijke nieuwbouwsite Niki.nl, die de Landelijke Nieuwbouwdag organiseert leg het uit. “Omdat alles nieuw is”, begint de directeur zijn verhaal, “hoef je niet te verbouwen en zit je niet met verouderde spullen van een ander. De keuken en de badkamer die je kiest, zijn echt helemaal jouw smaak. Dat is toch een andere beleving.”

Daarnaast zijn er nog andere voordelen aan nieuwbouw.  “Zoals lage energielasten vanwege de uitstekende isolatie en zuinige of duurzame apparatuur, geen of weinig onderhoud in de eerste jaren en talrijke opties om er echt je eigen huis van te maken”, aldus Van der Schoot.

Heijmans, ontwikkelaar van De Kyker, brengt dat in de praktijk bij de 85 appartementen van dit project. Dankzij de vele zonnepanelen en de toegepaste isolatievoorzieningen wordt het complex energiezuinig. Bijkomstig voordeel is dat de servicekosten daardoor ook laag zijn. Ieder appartement krijgt onder meer een eigen tuin op het zuid-westen of balkon.

De Kyker komt op de hoek van de Zwijnsbergen- en Zorgvlietstraat in de IJpelaar.  Het plan bestaat uit 85 appartementen variërend in grootte van ca. 78 m2 – 213 m2. Deze appartementen zijn gelegen in de hoogbouw van torenappartementen verspreid over 10 verdiepingen en in een laagbouw van drie verdiepingen langs de Zwijnsbergen- en Zorgvlietstraat.

Het bericht Kijkje nemen bij nieuwbouw tijdens Bredase Woondag verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden