Aanmelden klussen NLdoet van start

Foto: Redmar Kruithof

Er kunnen weer klussen aangemeld worden voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van het land. Breda Actief roept maatschappelijke organisaties op, achterstallige klussen óf leuke ideeën waarbij de vrijwillige inzet van betrokken Bredanaars goed gebruikt kan worden, aan te melden via www.nldoet.nl.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 organiseert het Oranje Fonds voor de twaalfde keer NLdoet. Tijdens NLdoet steken vrijwilligers de handen uit de mouwen om achterstallige klussen te klaren bij maatschappelijke organisaties.

300.000 Nederlanders

Het succes van NLdoet blijkt uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich tijdens deze dagen inzet. Tijdens NLdoet 2015 waren landelijk zo’n 300.000 Nederlanders actief als vrijwilliger. Ook in de gemeente Breda werd volop meegedaan. Maar liefst 43 klussen van maatschappelijke organisaties werden door 450 Bredanaars op vrijwillige basis uitgevoerd. Zo werd bijvoorbeeld het buitenterrein van Stichting Jongerenwerk Prinsenbeek (SJP) onder handen genomen en werden er verjaardagsboxen bij Happy Hippo geschilderd voor kinderen in Breda die hun verjaardag niet kunnen vieren.

Financiële bijdrage

Maatschappelijke organisaties kunnen een klus aanmelden op www.nldoet.nl Tevens kan er tot 25 januari 2016 een financiële bijdrage aangevraagd worden voor de uitvoer van de klus. Er zijn echter maar een beperkt aantal plekken voor de financiële bijdrage, op is op!

Meer weten?

Voor meer informatie, tips en inspiratie over NLdoet kijk op www.nldoet.nl of neem contact op met Isabelle Leijser van Breda Actief via [email protected] of via 076 52 33 555.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen