Weekagenda van de Mezz vanaf 8 juni

Foto: Asja Vossen

De Mezz heeft dit weekend een druk programma voor de boeg. Met als afsluiter op zaterdag het Bastard Fest, wat garant staat voor een avondje stevige rock ’n roll en punkrock.

VR 12-06 Audio Adam + Chris Ayer

De catchy popliedjes van Audio Adam zijn een mix van Gavin DeGraw, Keane en Snow Patrol. Het eerste album van de band werd omarmd door 3FM en ook Coldplay loopt op hun website warm voor de vier. Audio Adam heeft inmiddels hard gewerkt aan het tweede album Moving Down The Grey Line waarop optimisme de boventoon viert.
Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang €6

VR 12-06 Intergalactic Lovers (BE) + Bed Rugs – Ik Zie U Graag
Hoera, ze komen terug naar Mezz! Intergalactic Lovers is een graag geziene gast op het Belgische popfestival Ik Zie U Graag, waar ze in 2011 en 2014 al stonden. Intergalactic Lovers maakt adembenemende folk en sfeervol rockende nummers met eerlijke songwriting. De bezwerende stem van Lara Chedraoui doet de rest. Killerriffs, sterke meerstemmige vocalen en een voldragen psychedelische sound verenigen het beste van Tame Impala, The Black Keys en The Beatles in Bed Rugs.
Jupiler zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €17,50

ZA 13-06 Bastard Fest: Mad Sin (DE) + Speed Trap (FI) + The 101’s + We’rewolves (BE) + Lotus (BE) + Dirty Bastards

Bastard Fest staat garant voor een geniale avond met de ruigste rock ’n roll en punkrock acts die er in binnen- en buitenland te vinden zijn. In Mezz Breda nodigen de organisators van Dirty Bastards je uit om je onder te dompelen in de Bredase gezelligheid en om op de 2 podia vette nieuwe bands te ontdekken, en je favoriete underground helden van heel dichtbij te zien spelen. Of gewoon lekker een pilsje te pakken in de hangout waar nog meer te beleven is dan alleen goeie muziek. Early bird actie: De vroege beslissers profiteren van een fijne korting. Tot en met 16 maart betaal je geen 18 maar 15 euro per ticket. Maximaal 4 tickets per persoon, alleen bij bestellingen via de gewone website van Mezz (dus niet via de mobiele site).

Jupiler zaal + Kleine zaal open 19.00 uur / aanvang 19.30 uur / toegang €18 / early bird tickets t/m 16 maart: €15

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden