Bredase Linda Jansen signeert roman

Foto: Linda Jansen

‘Onder Water’ is een van de hipste romans van dit moment. Het verhaal speelt zich af in het decor van het chique Ginneken. De auteur van deze spannende roman, Linda Jansen, is zaterdagmiddag 31 oktober te gast in Oosterhout en 27 november in Breda om haar boek te signeren.

´Onder Water´ is een roman boordevol intrigerende en sprankelende ingredienten: hilarische vriendinnenpret, uiterlijke schijn, een passievolle minnaar en andere verleidingen, echte en onechte vriendschappen, flinterdunne jaloezie en de (on)macht van oud en nieuw geld. Een mooie roman over de vele facetten van liefde en vriendschap.

De hoofdpersonages Tom en Liz in Onder Water houden vele lezers al enige tijd in de ban. Want wat doe je als je als vrouw vermoedt dat je man een groot geheim met zich meedraagt. Je zorgen delen met vriendinnen, doen of er niets aan de hand is, vrolijk blijven doorgaan met je vertrouwde leven of ga je nog een stapje verder…

Ondergedompeld in seks en feesten

In de al veel besproken roman worden lezers deelgenoot van het leven van Tom, eigenaar van een succesvolle sloepenmakerij en getrouwd met Liz. Zij, een mooie hippe vrouw en moeder van hun vierjarige dochtertje Lara. Als hun bedrijf en relatie in zwaar weer belanden, zoeken zij steun bij hun vrienden. Liz dompelt zich onder in geld en drank, in een minnaar en feest door met haar vriendinnen. Tom worstelt met zijn geheim in een Zwitserse kliniek en raakt financieel in zwaar weer.

Signeersessies

  • 31 oktober Libris Boekhandel ’t Verboden Rijk te Oosterhout van 14.30 – 16.00 uur
  • 7 november Libris boekhandel ’t Verboden Rijk, Roosendaal van 15.00 – 16.30 uur
  • 8 november Boekenbeurs Antwerpen vanaf 14.00 uur
  • 27 november Bruna Valkeniersplein Breda van 15.00 -16.30 uur

Meer over Linda Jansen

Momenteel is Linda bezig met een vervolg op Onder Water dat zich wederom deels in Breda af zal spelen. Blijf op de hoogte via haar nieuwsbrief en website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen