Volledige programma Breda Barst bekend

Foto: Breda Barst

Het is zo ver. De hele line-up van Breda Barst is bekend en het wordt weer een feestje. Niet alleen omdat het festival dit jaar 20 jaar bestaat, maar ook omdat er op de affiche namen prijken waar je niet om heen kunt.

Halverwege mei was al bekend dat onder meer Lucas Hamming, Audio Adam, Fiction Plane en Navarone het Valkenbergpark op z’n kop zouden zetten. Twee weken geleden werd het programma aangevuld met de line-up van de Spaanse Kraag en sinds afgelopen zaterdag is de line-up helemaal compleet.

Mezz Barst

Zoals elk jaar vindt een paar maanden vooraf aan Breda Barst een pre-party plaats, waarbij een aantal bands uit de regio worden uitgenodigd om kans te maken op een podiumplek tijdens Breda Barst. Dit jaar waren dat Filet Au Fonque,  Koonian, Myllie Tunes, Tunnelvisie, Fahrenheit Twins, The Brave en Paramatman. Het publiek mag mee bepalen wie als winnaar uit de bus komt. Zowel de jury van Breda Barst als het publiek kozen unaniem voor Filet Au Fonque, een ‘groovende, instrumentale funkband met zowel eigen werk als experimentele covers’, aldus de bandleden zelf.

Daarnaast maakte de organisatie ook nieuwe namen bekend van het programma in september. Aan de lijst zijn o.a toegevoegd: De Staat, Rondé, Ares, The Deaf en Sven Hammond Soul.

Kijk voor het hele programma op de website van Breda Barst.

Meer over Breda Barst:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden