Plan Aa gaat laatste fase in

Foto: Breda Woont

Nieuwbouwproject PlanAa in de Bredase wijk Geeren-Zuid gaat binnenkort van start met derde en tevens laatste fase. Op 12 november aanstaande is er voor alle belangstellenden een informatie-avond in Buurthuis ONS van 18:00 tot 20:00 uur.

21 Koopwoningen en 4 huurhuizen worden er gerealiseerd met dit project. “Dit is het laatste stukje wat we doen om de wijk compleet te maken”, vertelt Maurice Theeuwes van AlleeWonen Makelaardij. “Woningen met een zee van ruimte, een eigen tuin en eigen parkeergelegenheid. De woningen zijn betaalbaar voor starters, omdat je in aanmerking kunt komen voor een starterslening. Het project richt zich dus ook op starters uit Breda en omgeving. Door zo’n starterslening wordt het net wat betaalbaarder voor de mensen.”

Het worden ruime eengezinswoningen: ideaal voor stelletjes of (toekomstige) gezinnen. “Op dit moment is er al bijna vijftig procent verkocht  dus het gaat goed!” Als de grens van tachtig procent bereikt is, begint BAM met de bouw. Op de informatieavond komen mensen die al getekend hebben voor een woning of een optie hebben genomen, maar ook nieuwe gegadigden. “Zo krijg je een mooie mix op die avond. Zie je gelijk wie er in de buurt komen wonen.”

Op dit moment zijn er twee typen woningen beschikbaar bij PlanAa. Woning B en Woning C. “Beide woningen hebben drie slaapkamers met de optie tot een vierde slaapkamer. Bovendien hebben ze een ruime tuin.” Buurthuis ONS is gelegen aan de Evert Spoorwaterstraat 41 in Breda, vlak naast de bouwlocatie van Plan Aa.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden