Juridisch Loket verruimd openingstijden

Foto: Breda Nieuws

Vanaf 2 november is het Juridisch Loket in Breda  aan de Delpratsingel weer vaker geopend. Eerder dit jaar moest het Juridisch Loket zijn openingstijden drastisch beperken. Met extra middelen wordt de openingstijd nu verruimd van een naar twee dagdelen in de week.

Hoewel het Juridisch Loket voornamelijk juridische vragen via de telefoon beantwoordt, kun je voor juridisch advies nu ook weer iets vaker langs gaan bij het Juridisch Loket.

Juridisch advies voor kwetsbare groep

Directeur Jan Albert Waal: “Het advies in de vestiging van het Juridisch Loket is speciaal bedoeld voor wie echt niet kan bellen. Voor alle andere klanten blijft ons nummer 0900-8020 de meest makkelijke manier om antwoord te krijgen op hun juridische vraag.”

Het advies in de vestiging is speciaal bedoeld voor kwetsbare rechtzoekenden, voor wie telefonisch contact door persoonlijke omstandigheden of door kostenoverwegingen een te hoge drempel is. Wie het echt nodig heeft, heeft nu meer mogelijkheden om binnen te lopen voor gratis juridisch advies. De vestiging in Breda is geopend op maandag van 14:00 – 16:00 uur en op donderdag van 9:00 – 11:00 uur.

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket helpt bij juridische vragen en richt zich daarbij op burgers met lagere inkomens en weinig vermogen. De 250 juristen geven gratis informatie en advies. Onze klanten kunnen het Juridisch Loket bellen (0900-8020 €0,25 p/m) of www.juridischloket.nl raadplegen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden