Zoektocht naar Gijs van den Broek (31)

Foto: Van den Broek

Nog steeds is er geen spoor te bekennen van de 31-jarige Gijs van den Broek. Zijn familie maakt zich ernstige zorgen en roept op tot een zoektocht.

Zijn broer Rik is vanuit hun woonplaats Oss al dagenlang in de weer om Gijs terug te vinden: ,,We maken ons ernstig zorgen over zijn gezondheid”. Hij is vermoedelijk het laatst gezien in Breda, waar hij zijn 31e verjaardag vierde. Dit meldt Omroep Brabant.

Niemand weet waar hij sindsdien is gebleven. De politie is ingezet en op internet deelden duizenden mensen een opsporingsbericht. Het Facebookbericht werd al duizenden keren gedeeld. Rik doet doet expres niet te veel uitspraken over de verdwijning van zijn broer, omdat hij bang is hier spijt van te krijgen.

,,Laat ik vooropstellen dat we het ontzettend erg vinden wat er nu gaande is. We kunnen nu maar één ding doen: rustig wachten en hopen op goed nieuws”, aldus Rik. De hulp die hij krijgt van politie en via sociale media doen hem goed.

Gijs is ongeveer 1,70 meter, heeft donkerblond gekruld haar en een normaal postuur. Hij had geen jas aan toen hij vertrok en droeg een spijkerbroek en zwarte sneakers met witte veters. Tips kunnen doorgegeven worden aan de politie via telefoonnummer 0800-6070.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden