Asieldier in het zonnetje: Cinta

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Cinta weet heel goed wat ze wil, maar ook wat ze niet wil en zal dat aangeven. Cinta vindt het heerlijk om te kroelen. Als je binnenkomt word je meestal uitbundig begroet. Ze kan ook hele harde kopjes geven en komt zo nu en dan gezellig op schoot zitten. Samen spelen vindt ze ook geweldig, ze kan heerlijk achter het balletje van de baan aanspringen of achter een hengeltje aanjagen.

Cinta (reg.nr. 10719) is eigenlijk gewoon een echte kat: ze doet waar ze zelf zin in heeft en als je haar de vrijheid geeft die ze nodig heeft zal ze je belonen met een hele hoop liefde!

Voor Cinta zijn we op zoek naar een rustig huishouden. Verder is het belangrijk dat er een tuin aanwezig is zodat ze lekker veel kan bewegen. Dat zal haar ‘figuurtje’ ook ten goede komen. Andere katten kan ze niet waarderen, ze raakt daardoor in het asiel regelmatig geïrriteerd. Ze heeft liever alle aandacht en ruimte voor zichzelf.

Komt u snel eens kennismaken?

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden