Lunae Boutique in de St. Annastraat

Foto: Stappen & Shoppen

In de St. Annastraat opent aanstaande zaterdag een nieuwe damesmode zaak, Lunae Boutique. Eigenares Monica Goos telt pas 22 lentes maar wist het heel zeker, nadat zij afgestudeerd was in Small Business & Retail Management aan de Hogeschool van Rotterdam zou zij haar eigen winkel openen.

Na een lange zoektocht door Breda liep Monica op een dag door de Annastraat en was volledig verkocht toen zij het pand tegenover West te huur zag staan. De naam Lunae stamt af van de Spaan/Latijnse vertaling van de ‘ver-Engelsde’ koosnaam van Monica, namelijk Moon.

De winkel zal een snel wisselende collectie verkopen van voornamelijk de merken Modström en Select Femme. Dit zijn merken die Monica graag zelf draagt en niet beschikbaar zijn in Breda. De collectie bevat zowel basis en statement artikelen in diverse prijs categorieën.  Daarnaast zal Monica andere artikelen verkopen zoals accessoires, die zij ook naar eigen smaak en stijl zal inkopen.

De doelgroep is te typeren als iedereen die zich door de kleding aangesproken voelt. maar Monica richt zich in principe op modebewuste stijlvolle vrouwen tussen 18 en 40 jaar.

Op zaterdag 21 november ben je van harte welkom om de opening van de winkel bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje. Je krijgt gedurende de opening ook 10% korting op de gehele collectie bij Lunae Boutique.

Openingstijden
Di-wo-vrijdag  10:00 – 18:00
Donderdag      10:00 – 21:00
Zaterdag          10:00 – 17:00

Koopzondag* 10:00 – 17:00
*Enkel de eerste zondag van de maand

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen