Maas-Jacobs wil nieuwe projecten starten in Zundert en Rijsbergen

maasjacobs

 

BREDA – Projectontwikkelaar Maas-Jacobs uit Zundert wil 120 nieuwe woningen gaan realiseren in Zundert en Rijsbergen. De plannen voor de twee projecten werden vorig weekend gepresenteerd op de woonbeurs in Zundert. “We zitten in de beginfase, maar de plannen zijn er”, vertelt Kris Maas van Maas-Jacobs.

In Zundert komen er als alles volgens de planning verloopt 80 nieuwe woningen. “Dat is de eerste fase van een groter plan van 180 woningen”, vertelt Maas. “De wijk gaat ‘Tuinderij’ heten en het krijgt een breed arsenaal aan woningen. Er komen rijwoningen, vrijstaande woningen en tweekappers.”

Volgens Maas wordt het de wijk van de toekomst. “Omdat er zo’n gemixte samenstelling is van woningen trekt het ook verschillende mensen aan. Dat zorgt voor een wijk met een samenstelling die mooi in balans is.”

In Rijsbergens gaat Maas-Jacobs samenwerken met Somnium aan ‘De Groene Kamers’. “Eigenlijk wordt dat een vergelijkbaar project, maar dan wat minder grootschalig.” In Rijsbergen komen er 40 nieuwe woningen. “De eerste plannen zijn nu gepresenteerd en we moeten nu met de gemeente over het bestemmingsplan voor de regio’s.”

Volgens Maas is het totaal niet risicovol om zo veel woningen tegelijk te gaan bouwen. “Je ziet dat er nu een aantal projecten lopen in Zundert en de verkoop daarvan gaat ontzettend goed. Zundert is een plek met alle voorzieningen van een stad en daarom wonen mensen er graag”, aldus Maas.

Het bericht Maas-Jacobs wil nieuwe projecten starten in Zundert en Rijsbergen verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden